Мед Атлант

Патрульні у трьох франківців знайшли наркотики

За вчорашню зміну патрульні у Франківську виявили у трьох громадян заборонені речовини.

Цієї ночі на вулиці Галицькій інспектори звернули увагу на 2 підозрілих чоловіків. Останні, помітивши патрульних, помітно занервували та різко змінили напрямок руху, інформує пресслужба патрульної поліцїі.

Інспектори їх зупинили та, згідно зі ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію”, провели поверхневу перевірку осіб. У одного з них патрульні виявили – два паперові згортки та скляну ємність з речовиною, схожою на наркотичну, а в іншого – 4 ємкості та шприц з невідомою речовиною. Звідки у них виявлене 19-річний та 23-річний місцеві жителі пояснити не змогли.

Третього громадянина виявили інспектори роти ТОР на вулиці Білозіра. Помітивши патрульних, останній намагався уникнути зустрічі з ними. Інспектори вирішили перевірити чоловіка та провівши у нього поверхневу перевірку, виявили згорток із речовиною невідомого походження, схожою на наркотичну.

Патрульні громадян затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Ймовірні наркотики вилучено та направлено на експертне дослідження.

Читайте також: На вихідних у трьох франківців патрульні знайшли наркотики.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...