Мед Атлант

Поліцейські розшукали водія, який вчинив ДТП та з місця події втік

Дорожньо-транспортна пригода трапилася, 29 жовтня, близько 19 години 30 хвилин на Снятинщині.

На лінію “102” надійшло повідомлення про те, що між населеними Прутівка та Хутір-Будилів невідомий автомобіль збив пішохода та покинув місце аварії.
На місце події негайно виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Снятинського відділення поліції, які встановили, що невідомий водій керуючи автомобілем “ВАЗ 2115” при в’їзді в населений пункт Прутівка, не врахував дорожню обстановку та здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка рухалася по обочині дороги в попутньому напрямку автомобіля.
66-річну місцеву мешканку з отриманими травмами у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забійної рани голови, струсу головного мозку, забою органів грудної клітки, забою лівої нирки госпіталізована до Снятинської ЦРЛ.
В цей час працівники СРПП розпочали пошуки винуватця аварії.
У результаті проведених пошукових заходів правоохоронці через пів години розшукали автомобіль, а також водія-втікача, який був дома. Йдеться про 51-річного мешканця с. Видинів, Снятинського району.
У керманича взято кров на стан алкогольного сп’яніння – тверезий.
При спілкуванні з поліцейськими водій пояснив, що він не втікав з місця події, а поїхав, бо не побачив, що здійснив наїзд на пішохода.
Автомобіль з механічними пошкодженнями вилучено та поміщено на територію відділення поліції.
За вказаним фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...