Мед Атлант

Що таке легкі металоконструкції?

Легкі металоконструкції започаткували новий підхід до будівництва, який значно економить гроші і що більш важливо – час.

Легкі металоконструкції – це профільований оцинкований метал, який використовується для будівництва швидкомонтованих будівель, збірно-розбірних та переносних конструкцій. Монтаж металоконструкцій вирішує питання будівництва споруди для бізнесу швидко і ефективно та забезпечує виконання складних архітектурних рішень.

Переваги металоконструкцій
Металоконструкції – це міцний та довговічний матеріал, який вважають екологічним і в рази економнішим за інші матеріали. Розхід металу в каркасах споруд з сталі підвищеної міцності знижується в 2 рази, а загальна маса будівлі в 3-4 рази. Що ж стосується самого процесу будівництва, ви заощаджуєте на фундаменті, а також на доставці матеріалу на місце. Землю відведену для будівництва достатньо розрівняти, а транспортування матеріалу, сталевого швелеру і балки, простіше, ніж насипної цегли. Термін будівництва споруди з металевих конструкцій приблизно в 2 рази менший, ніж зведення такої ж будівлі стандартним методом. Фінансові витрати скорочуються на 30% за рахунок низької вартості 

Елементи конструкції не зварюються між собою, а з’єднуються болтовим з’єднанням, що дозволяє проводити швидкий демонтаж та монтаж металоконструкцій, переносити та транспортувати їх. Матеріал є пожежостійким, що є суттєво для наприклад будівництва ангару з легких металоконструкцій, де можуть зберігати легкозаймисті речовини. Такі будівлі мають малі теплові втрати і не потребують особливого догляду, що знижує затрати на експлуатацію. 

Монтаж металоконструкцій проводиться цілий рік, при будь-якій погоді і це ніяк не впливає на експлуатаційні властивості. Такі споруди характеризують сейсмостійкістю, відсутністю осадку і деформації. Металоконструкції дозволяють збудувати функціональні приміщення для бізнесу:

  • СТО та автомийки
  • склади та ангари
  • торгові площі
  • побутові приміщення

Отже, металоконструкції стійкі до погодних умов, будь-яких навантажень та пожеж, є надійними та служать багато років. Будівництво втричі дешевше та швидше, проводиться незалежно від погоди. Легко здійснювати монтаж та демонтаж, низькі затрати на використання.

 

Як виконати монтаж металоконструкцій? 

Монтаж металоконструкцій – це те, від чого залежить надійність та довготривалість споруди. Монтажні роботи включають в себе:
1. Підготовка поверхні, де буде встановлюватись конструкція. Організація транспортування матеріалу та встановлення необхідної техніки.

2. Встановлення металоконструкції на поверхні.

3. Укрупнена збірка негабаритних елементів і остаточне кріплення каркасу.

Монтаж металоконструкцій виконувати не важко, але якщо це стосується складних і великих конструкцій, краще довірити роботу професіоналам. Команда компанії BWP – це дипломовані зварники, інженери та проектувальники, які виконають замовлення в стислі терміни, якісно та надійно. 20-річний досвід дозволяє виконувати складні нестандартні рішення без затримок із впевненістю, що споруда служитиме довгий час.
Детальніше на сайті: https://bwp.com.ua/ 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...