Мед Атлант

Служба судової охорони Франківщини провела спільні тактико-спеціальні навчання з поліцейськими та рятувальниками

Сьогодні, 31 жовтня, на базі Івано-Франківського апеляційного суду відбулися спільні тактико-спеціальні навчання співробітників територіального управління Служби судової охорони Прикарпаття з військовослужбовцями в/ч 1241 Національної гвардії України, працівниками Управління патрульної поліції та рятівниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Івано-Франківській області.

Сьогоднішні навчання мали на меті відпрацювання з взаємодіючими органами алгоритм дій щодо забезпечення належної організації служби з підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, забезпечення в суді безпеки учасників судового процесу у зв’язку з проведенням резонансних судових засідань.
Основними завданнями цих тактико-спеціальних навчань були:
– взаємодія та комунікація співробітників судової охорони з суб’єктами взаємодії ;
– відпрацювання злагоджених дій між ТУ ССО, УПП, в/ч1241 НГУ, УДСНС.
Такі навчання надзвичайно корисні для всіх задіяних співробітників та працівників, бо вони сприяють кращому орієнтуванні на об’єктах охорони, відпрацюванню взаємодії та виробленню автоматичних реакцій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій у приміщенні суду.
Беручи усе це до уваги, ґрунтовним принципом роботи судового охоронця залишається запобігання виникненню загрози. Професійний охоронець не той, хто побував у багатьох небезпечних для життя ситуаціях, а той, хто зумів їх передбачити та уникнути, таким чином захистивши себе та систему правосуддя.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...