Мед Атлант

У Косові провели міжобласний турнір з боксу

7-8 листопада 2020 року у Косові вперше відбувся міжобласний турнір з боксу, який присвячувався першій річниці створення громадської організації «Спортивний клуб боксу «База».

Змагання провели з дотриманням відповідних санітарних і протиепідемічних заходів за участі семи команд боксерів із Косова та Кутів, Коломиї, Чернівців, Хмельницької та Чернівецької областей.
Міжобласний турнір з боксу відбувся у тісній та злагодженій співпраці тренерського складу, суддівської колегії та організаторів змагань.
Спортивну гордість Косівщини на турнірі відстоювали вихованці ГО «СКБ «База», які тренуються під керівництвом тренера Романа Козьменчука, та вихованці Косівської ДЮСШ «Гірське орлятко», які набувають спортивних навичок у боксі під керівництвом майстрів спорту України Сергія Цикаляка та Дмитра Луцького.
У спортивному доробку наших юних боксерів такі спортивні досягнення:
Вихованці ГО «СКБ «База»:
І місце – Роман Урбанович;
І місце – Влад Нагнибедюк;
І місце – Володимир Гуцуляк;
І місце – Богдан Оглоб’як;
І місце – Роман Волошенюк;
ІІ місце – Денис Матейчук;
ІІ місце – Степан Марусяк;
ІІ місце – Володимир Босак;
ІІ місце – Денис Бейсюк;
ІІІ місце – Юрій Луканюк;
ІІІ місце – Арсен Сіглер;
ІІІ місце – Дмитро Оглоб’як;
ІІІ місце – Назарій Мельничук.
Вихованці Косівської ДЮСШ «Гірське орлятко»:
І місце – Босович Максим;
І місце – Кузменюк Олександр;
ІІ місце – Хаменушко Данило;
ІІ місце – Кифорак Валерій;
ІІ місце – Тарновецький Влад;
ІІ місце – Фірчук Артур;
ІІІ місце – Зазубик Роман.
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями, кожна команда – пам’ятним кубком за сприяння сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації. За підсумками турніру відзначено таких кращих його боксерів.
Грамотою сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації нагороджені Андрій Урбанович та Назар Дуленчук за вагомий особистий внесок у розвиток боксу на Косівщині.
Хотілося б подякувати голові правління ГО «СКБ «База» Роману Козьменчуку, Андрію Урбановичу, Назару Дуленчуку, тренерам всіх команд-учасниць, суддівській бригаді та лікарю змагань за вдало проведений турнір та його високий організаційний рівень, за максимальне дотримання всіх санітарних норм у боротьбі із поширенням коронавірусної інфекції серед спортсменів.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...