Мед Атлант

Франківщина розробила нові туристичні продукти

30 жовтня, 2 та 6 листопада відбулися воркшопи з розробки туристичних продуктів для західних областей України: Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька.

Задля покращення конкурентоспроможності національного туристичного продукту України на внутрішньому і міжнародному ринку громадська спілка «Національна туристична організація України» проводить серію практичних занять з представниками регіональних та локальних організацій з менеджменту і маркетингу дестинацій, керівниками структурних підрозділів сфери туризму обласних та міських державних адміністрацій, а також представниками територіальних громад.
Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації у співпраці з відповідальними структурними підрозділами Косівської райдержадміністрації, Долинської ОТГ, а також Дністровським РЛП, туристичними фірмами, музеями, профільними неприбутковими громадськими організаціями презентувало 11 туристичних продуктів Івано-Франківської області.

Начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації Віталій Передерко наголосив у своєму виступі-презентації, що робота з розробки турів внутрішнього та в’їзного туризму триває в області давно, результатами успішної колаборації влади і бізнесу є проєкти «52 вікенди на Івано-Франківщині», «52 стилі життя в Карпатах». Власне тому розроблено вже понад 70 готових турів як для організованих, так і самодіяльних туристів.

Спеціально для проєкту НТОУ сьогодні було презентовано 11 різнотематичних туристичних продуктів: «У гості до бойків»; «Бойківські мандри»; «ГУЦУЛське весіллЄ»; «Косівський край – крафтовий рай»; «Dniester Active Challenge»; «Дорога смаку Прикарпаття»; «Веселий Космач»; «Івано-Франківщина: гори вражень та море задоволення»; «Прикарпатський вікенд»; «Верховинщина: місця сили Карпат і «кам’яна» майстриня»; «Духовні святині Прикарпаття».

Презентація за посиланням: https://www.facebook.com/vitaliy.perederko/posts/4884953614877920.

Семінари проводяться за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...