Мед Атлант

СБУ закрила мережу гральних закладів на Франківщині, яка приносила організаторам 1,2 млн на місяць

Мережа гральних закладів у райцентрі на Івано-Франківщині приносила організаторам близько 1,2 мільйонів гривень на місяць.

Про це повідомляє Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

Під час обшуку вилучили понад 260 тисяч гривень в різних валютах та гральне обладнання.

26 березня трьом фігурантам повідомлено про підозру у зайнятті гральним бізнесом, вчиненому організованою групою.

Обвинувальний акт скеровано до суду.

Екстазі і амфетамін на понад 1 мільйон гривень виготовляли за один «виробничий» цикл учасники міжрегіонального наркоугруповання з Івано-Франківська та Львівщини. Під час обшуків у них вилучили амфетамін, екстазі, ЛСД, псилоцибінові гриби, канабіс та гроші від злочинної діяльності. 13 жовтня організатору нарколабораторії та чотирьом співучасникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину в складі групи.
До 12 років ув’язнення з конфіскацією майна світить організатору нарколабораторії з вирощування і переробки канабісу та двом його поплічникам за вчинення злочинів у складі організованої групи. Вже засуджено тринадцять чоловік, які працювали на наркоділків.
Понад 6000 літрів спирту та майже 2000 літрів алкосурогату під виглядом відомих марок у підпільному цеху. В лютому організатору та чотирьом співучасникам масштабного незаконного виробництва контрафактної горілчаної продукції оголошено про підозру у вчиненні злочинів у складі організованої групи. Справа розглядається в суді.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...