Мед Атлант

На Коломийщині на смерть збили літню жінку – деталі

Аварія трапилася на Коломийщині, де водій збив жінку. Правоохоронці Івано-Франківщини встановлюють обставини автопригоди в рамках кримінального провадження.

12 листопада о 05:50 на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію у селі Глибока. Поліцейськими встановлено, що водій автомобіля Toyota RAV4 збив 76-річну жінку, місцеву мешканку, яка рухалася проїзною частиною дороги у темну пору доби, де відсутнє освітлення.
Потерпіла від отриманих травм загинула на місці події. 61-річний водій, мешканець Львівщини, рухався з Чернівців у напрямку Івано-Франківська. Разом з водієм їхала пасажирка, яка негайно зателефонувала у «швидку» і поліцію, інформує пресслужба обласної поліції.
Правоохоронці освідчили водія на стан сп`яніння, він – тверезий. Поліцейські встановлюють, як саме сталася аварія, як рухалася проїзною частиною дороги загибла.
За фактом ДТП розпочато кримінальне за ч. 2 ст. 286 ККУ. Досудове розслідування триває.
Поліцейські Івано-Франківщини наголошують водіям і пішоходам неухильно дотримуватися ПДР. Задля власної безпеки будьте помітними на дорозі у темну пору доби: носіть на одязі світловідбиваючі елементи чи вмикайте ліхтарик.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...