Мед Атлант

На Калущині продовжують відновювати об’єкти, пошкоджені повінню. ФОТО

Голова Калуської районної державної адміністрації Жанна Табанець, перший заступник голови райдержадміністрації Оксана Канюка та начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, захисту довкілля, цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Марія Мельник відвідали село Голинь.

Керівники РДА спільно з представником підрядної організації ознайомилося із станом відновлення пішохідної кладки через річку Сівка від вул. Зарічна до вул. М. Вовчка. Відновлення цієї пішохідної кладки уже практично завершене і вона є третьою відновленою пішохідною кладкою в селі.

Село Голинь найбільше постраждало з усіх населених пунктів Калуського району під час повені в червні цього року. Тож завдяки об’єднанню зусиль обласної державної адміністрації, районної державної адміністрації та сприяння депутата Верховної Ради України Едуарда Прощука для відновлення в селі паводкових руйнувань було залучено відповідний державний фінансовий ресурс.

На сьогодні в селі Голинь завершено відновлювальні роботи на 10-ти об’єктах. Зокрема, відремонтовано три пішохідні кладки через річку Сівка та сім ділянок автомобільних доріг комунальної власності.

Відновлювальні роботи проводилися за рахунок коштів резервного фонду Держбюджету.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...