Мед Атлант

Новий номер західноукраїнського журналу “Like” вже у продажі

У світ вийшов новий номер улюбленого глянцевого журналу “Like”. Цікаві статті, корисні лайфхаки, яскраві фото – все це і не тільки вже чекає на тебе у свіжому випуску.

Понад пів мільйона переглядів за місяць, майже сотня дітей, багато різних образів та локацій. Юна франківська співачка Влада Кей випустила свій наймасштабніший кліп «FeelingOnlyLove». Дівчинка зізнається,- хотілося показати вигаданий світ, у якому немає дорослих. Що надихає талановиту співачку, читайте у свіжому номері журналу “Like”.

Макіяж — це ідеальний стимулятор настрою. І тепер, коли захисні маски стали невід’ємною частиною нашого життя, уся увага зосередилася на очах. Тож настав час спробувати яскраві мейк-апи й неординарні прикраси. Про тренди в період пандемії – в новому “Like”.

Її голосом співає Україна… Це талант, помножений на наполегливу працю, а не заслуга мами. Тоня МАТВІЄНКО – яскрава, самобутньо-сучасна й до нестями закохана в пісню. Про те, що допомогло не зійти з розуму на карантині і чи є місце для ревнощів у зірковій сім’ї, читайте в ексклюзивному інтерв’ю.

Яскрава, ефектна, агресивна – Honda Civic Type R створена для драйву. «Ерка »- особлива спортивна модифікації «Хонди» завоювала серця багатьох автомобілістів у всьому світі. Втім для України вона залишається екзотичною та рідкісною гостею. Як топова комплектація поводить себе на дорозі – випробували експерти “Like”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...