Мед Атлант

У Яремче двоє вандалів викрали огорожі з могил

Яремчанські поліцейські затримали двох чоловіків, які демонтовували та викрадали металеві огорожі з могил на Яремчанському кладовищі. Розпочали кримінальне провадження.

Вчора, 16 листопада, до Яремчанського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканців про те, що на території цвинтаря чоловіки демонтували металеві частини огорожі з могил померлих. Про це інформує пресслужба обласної поліції.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група піліцейських, вони затримали правопорушників «на гарячому». З’ясувалось, що це 24 та 39-річні мешканці Надвірнянського району, безробітні і уже раніше притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення майових злочинів.

Зловмисники розбивали металеві огорожі біля пам’ятників померлих, а потім збували на металобрухт.

Правоохоронцям вдалось встановити причетність зловмисників менш ніж до трьох схожих правопорушень. Вандалів слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру за частиною 3 статті 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України, – йдеться у повідомленні поліції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...