Мед Атлант

На Косівщині відновили 10 об’єктів, які пошкодила повінь

На Косівщині станом на 16 листопада завершено відновлювальні роботи на десяти об’єктах.

До плану першочергових заходів включено було три об’єкти соціальної сфери та сім об’єктів комунальної власності (автомобільні мости).
Нагадаємо, наразі у Косівському районі тривають активні роботи щодо ліквідації наслідків червневої стихії.
Так, станом на сьогодні завершено відновлювальні роботи на автомобільних мостах в наступних населених пунктах району: с. Великий Рожин, с. Тюдів, с. Вербовець, с. Пістинь, с. Яворів, с. Річка.
Сьогодні, 16 листопада, в с. Снідавка на участку Межиріки завершено відновлювальні роботи на останньому сьомому об’єкті, включеному до плану першочергових заходів – відновлено автомобільний міст, який внаслідок червневої повені відрізав від цивілізації 54 домогосподарства.
Завдяки налагодженій співпраці керівництва районної державної адміністрації з головою та виконавчим апаратом Снідавської сільської ради в стислі терміни вдалося організувати та якісно провести відновлювальні роботи на вищезгаданому об’єкті.
Роботу з відновлення автомобільного моста виконано сумлінно на високому професійному рівні завдяки виконавцю зазначених робіт ПП Морозюку М.І. та небайдужим жителям села Снідавка, які щоденно працювали на об’єкті.
Кошти на даний об’єкт виділено із резервного фонду державного бюджету.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...