Мед Атлант

Найкращий вчитель трудового: у Франківську визначили переможців конкурсу

Упродовж 09-13 листопада 2020 року відбувся міський тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» у номінації «Трудове навчання».

Переможцем визначено учителя трудового навчання Ліцею № 10 Наталію Олійник.
Талановитому учителю притаманна любов до обраного фаху, саме вона є великою можливістю, що відкриває допитливим учням цікавий світ технічної науки. Таким педагогом є Наталія Олійник. Вміло, з любов’ю, на уроках трудового навчання та технологій розкриває особистість кожного школяра.
Наталія Степанівна – досвідчений педагог, талановитий майстер своєї справи, людина творча і неординарна, яка добре володіє ефективними формами організації освітнього процесу, має ґрунтовну професійну підготовку. Учитель бере активну участь у творчій майстерні педагогічних інновацій вчителів трудового навчання, ділиться досвідом роботи з молодими педагогами.
Результатом діяльності вчителя є переможці у ІІ, ІІІ та ІV етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.
Участь в обласному етапі конкурсу для Наталії Олійник – це велика можливість довести свою педагогічну майстерність і водночас наполеглива праця та віра в перемогу.
 
Мар’яна Стрембіцька, учитель Крихівецького ліцею, посіла ІІ місце у міському турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Трудове навчання».
Мар’яна Василівна працює над проблемою розвитку в учнів ключових та предметних компетентностей в умовах Нової української школи шляхом використання на уроках трудового навчання новітніх методів і засобів навчання, створення умов, у яких школярі здобувають практичні навички, які зможуть застосувати в реальному житті. Педагог використовує цифрові, мультимедійні технології, поєднує традиційні та новітні методики, прийоми і засоби.
Участь у конкурсі «Учитель року – 2021» Мар’яна Стрембіцька сприйняла, як основне випробування, – проявити свої вміння і талант професійної майстерності учителя трудового навчання.
Уляна Семенів, учитель Ліцею № 6, здобула ІІІ місце у міському турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Трудове навчання».
Уляна Михайлівна у конкурсних випробуваннях продемонструвала власну фахову підготовку, добрий рівень володіння методикою викладання навчального матеріалу, уміння ефективно використовувати сучасні методи та форми роботи, застосовувати інноваційні технології.
Педагог використовує на уроках різні методи навчання, які ефективно впливають на розвиток творчої діяльності учнів, пробуджують у них бажання пізнавати і відкривати нове.
Учитель постійно вдосконалює свій фаховий рівень, є учасником конкурсів професійної майстерності та майстер-класів.
Конкурс у номінації «Трудове навчання» відбувся в режимі онлайн, без залучення здобувачів освіти, з використанням цифрових, мультимедійних технологій та електронних освітніх ресурсів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...