Мед Атлант

У Франківську 45 ордерів на розкопки у місті протермінували

Цього року департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міськради видав 440 аварійних дозволів та 83 планових.

Станом на 17 листопада в Івано-Франківську відкритими залишаються 133 ордери. 73 – аварійні, 60 – планові.

45 ордерів протермінували.

У Вінниці штрафи від 50 тисяч гривень за протерміновані розкопки. Не зробив вчасно – плати штраф. Вони мають вас боятися, – каже Руслан Марцінків.

Є розкопки, які не можуть закрити уже 2 роки.

КП «Івано-Франківськводоекотехпром»видали 159 ордерів на проведення розкопок. Від вересня до тепер здали 35 ордерів. Про це розповів генеральний директор КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Роман Кімачук під час сьогоднішньої оперативної наради у міського голови Івано-Франківська. За його словами, не здали поки що 12 ордерів.

Директор ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Євгеній Герасименко повідомив, що за цей рік відкрили 84 ордери. Станом на сьогодні незакриті 16 ордерів.

З цих  16 ордерів роботи завершені на 7 вулицях, об’єкти готові до здачі. Роботи по благоустрою не завершені за 9 адресами: Галицька 59, Довженка 21, Бандери 60, Петлюри 1, Гвардійська 7, Галицька 28, Миколайчука 26, Слави Стецько 3, Симоненка 32,  – каже Герасименко.

Начальник Івано-Франківського відділення АТ «Івано-Франківськгаз» Андрій Струк розповів, що їхнє підприємство  відкрили 46 ордерів. Незакриті – 14. На 4 ще проводять роботи.

Директор філії «Центральна» АТ «Прикарпаттяобленерго»Ігор Пархуць каже, що в роботі 11 аварійних розкопок. До кінця тижня мають завершити.

 

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...