Мед Атлант

Кращий смартфон за свою ціну

Смартфони Xiaomi традиційно користуються попитом у жителів України. Новинка кінця минулого року Redmi Note 8 може дати фору навіть більш дорогим сучасним моделям.

Потужність та швидкодія

Модель отримала оновлений процесор та графічне ядро, що призвело до зростання швидкодії. Достатня кількість оперативної пам’яті забезпечує миттєве завантаження додатків та якісну роботу ігор. Майже всі останні новинки ігрової індустрії відмінно працюють на смартфоні. Завантаження кількох додатків не впливає на швидкодію. Модель вибирають ті, хто не хоче очікувати на запуск браузера чи завантаження гри.

Два слоти для сім-карт дозволяють користуватися одразу двома номерами, а не вибирати між сім-картою і картою пам’яті. При необхідності внутрішня пам’ять може бути розширена картою до 256 ГБ.

Серед інших переваг варто відзначити:

  • потужну камеру з трьома датчиками, яка робить якісне фото при будь-якому освітленні (в головній камері використовується сенсор від Samsung);
  • захисне скло;
  • потужний акумулятор (4500 мАг);
  • швидка зарядка;
  • функція очищення динаміка від пилу і т. д.

Більшість користувачів задоволені Xiaomi Redmi Note 8, але за майже рік користуванні виявлено кілька недоліків.

Деякі незначні недоліки

Смартфон використовується по всьому світу, і деякі користувачі поскаржилися на:

  • недостатньо міцне захисне скло задньої поверхні;
  • сильно виступаюча камера;
  • написи на зовнішньому боці.

Проблеми з GPS спостерігаються лише тоді, коли телефон заблоковано. Любителі пробіжок відзначають, що відстань виміряна не досить точно. Але в цьому випадку допоможе калібрування компасу.

Що стосується недостатньої міцності задньої панелі, сильно виступаючої камери, та написів, то це проблема не тільки Xiaomi Redmi Note 8. Кожен сучасний смартфон навряд чи переживе падіння на асфальт — пошкодиться камера. Тому варто використовувати захисний чохол. До речі такий чохол йде в комплекті покупки. Саме він захистить від пошкоджень, відбитків пальців та закриє написи.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...