Мед Атлант

У Калуському міськрайонному суді “гасили” пожежу. ФОТО

Сьогодні, 20 листопада, відбулися спільні тактико-спеціальні навчання співробітників Служби судової охорони, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної поліції України в Івано-Франківській області у Калуському міськрайонному суді для якісного відпрацювання дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Співробітники територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області оперативно провели евакуацію працівників суду і практикували гасіння вогню первинними засобами пожежогасіння. Судова охорона також відповідала за організацію зустрічі підрозділів оперативно-рятувальної служби, надавала необхідну допомогу у виборі найкоротшого шляху для під’їзду до осередку пожежі та в установці техніки на зовнішні джерела водопостачання. Під час цих дій працівники поліції здійснювали перекриття дороги.

Окрім протипожежних навчань, сьогодні відпрацьовувалися не менш важливий алгоритм дій співробітників місцевого відділення судової охорони та особового складу резерву ІІ черги Служби судової охорони Франківщини щодо забезпечення безпеки працівників Калуського міськрайонного суду у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Основними цілями проведення навчань  було підвищення у співробітників рівня практичних навичок тактики дій в складних умовах та формування у них необхідних професійних та морально-психологічних якостей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...