Мед Атлант

Карпатський трамвай, у якому їхала Леся Нікітюк, зійшов з рейок. ВІДЕО

Під час поїздок «Le Маршруткою» Україною Леся Нікітюк потрапляє в різні пригоди. Одного разу в маршрутки відмовили гальма, а ще якось Леся мало не потонула в болоті. На Галичині з нею теж трапилася неприємність.

Трамвай, у якому їхала Леся Нікітюк, зійшов з рейок

Ведуча Нового каналу вирішила покататися в раритетному Карпатському трамвайчику, не знаючи, що її чекає по дорозі. Трамвай, у якому їхала Леся Нікітюк, зійшов з рейок, пише Новий канал.
Трамвай, у якому їхала Леся Нікітюк, зійшов з рейок
Маршрут має довжину 13 кілометрів. Трамвай проїжджає його за чотири години, – розповідає Леся Нікітюк. – Пішки цей відрізок можна пройти швидше, але як же романтично покататися вузькоколійкою.
Під час поїздки сталося непередбачуване – вуличний транспорт зійшов з рейок.
Я це відчула, – каже ведуча. – Думала, що в нас тільки маршрутка ламається, а тут ще й трамваї зі мною летять повз рейки.
https://novy.tv/wp-content/uploads/sites/96/2020/11/photo5312412729249738670.jpg

Через те, що він їде повільно, ніхто з пасажирів не постраждав. Тільки довелося перервати екскурсію і почекати біля вагона, доки транспорт знову поставлять на рейки. А потім… продовжити насолоджуватися красивими видами з вікон карпатського трамвайчика.

На Прикарпатті Леся Нікітюк відвідала реабілітаційний центр для лелек. Більшість із цих пташок не може жити в дикій природі, тому їх прихистили в Галицькому національному природному парку. У ньому живуть лелеки, що постраждали від стихійних лих, дротів електропередач або випали з гнізд. І в центрі програмі Le Маршрутка 2020 розповіли, що робити з гніздом, яке впало, та як допомогти лелеці.
 Леся також познайомилася з культурою бойків. Побачила їхні танці, співи та розпитала про лайливі слова, що в сім’ях лунають під час сварки. Ведучу запросили до бойківської хати та нагодували незвичною їжею бойків: варениками, які вони називають пирогами, хумулянкою, чимось схожою на борщ, та салатом із лободи з подвір’я біля хати.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...