Мед Атлант

У Франківську відкрили відреконструйований легкоатлетичний манеж спорткомплексу ім. А.П. Гемби

Сьогодні, 24 листопада, у Івано-Франківську відкрили відреконструйований легкоатлетичний манеж спорткомплексу ім. А.П. Гемби.

Цілісний спортивний комплекс вважається одним із найбільшим спортивним комплексом в місті та області.
Окрім сучасного легкоатлетичного стадіону з секторами, футбольного поля, басейну, різнопланових спортивних залів у Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу є можливість надання інших послуг, зокрема, високваліфіковане навчання профільних фахівців,проживання та харчування, функціонує Центр молодіжного спорту, що сприяє гармонійному розвитку молоді.
Директор Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Віталій Матешко вручив відзнаки профільного департаменту працівникам Центру молодіжного спорту з нагоди відкриття легкоатлетичного манежу за сумлінну працю з популяризації та розвитку галузі спорту в місті, зокрема, Хробатину Ігору Ярославовичу директору Центру молодіжного спорту ІФНТУНГ, Грабчуку Андрію Богдановичу інструктору ЦМС, Вінтоняку Олегу Васильовичу інструктору-методисту ЦМС, Тимковичу Володимиру Ярославовичу інструктору ЦМС та Файчаку Івану Ільковичу інструктору з легкої атлетики ЦМС.
Переконані, що дана спортивна споруда стане відмінним місцем зустрічі для людей котрі прагнуть покращити своє здоров’я засобами фізичної культури та спорту.
Ми також вітаємо ініціативу керівництва ІФНТУНГ, оприлюднену сьогодні, що усі охочі матимуть змогу проводити ранкові зарядки на спорткомплексі безкоштовно з 07.00 по 9.00 години.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...