Мед Атлант

У міському суді Франківська виявили ще один випадок COVID-19, в апеляційному – два

Ще один підтверджений випадок інфікування коронавірусом зафіксували в Івано-Франківському міському суді.

Про це інформує пресслужба суду.

Оскільки роботу суду припинити не можна, то він продовжує свою роботу з карантинними обмеженнями.

Просимо відвідувачів суду дотримуватись карантинних обмежень, відвідувати суд тільки у разі нагальної потреби та залишати документи для подачі в канцелярію суду в спеціальній скриньці, яка розташована при вході в приміщення суду Також звертаємо увагу учасників судових процесів на можливість користування електронними сервісами та електронною поштою для листування чи подання документів. Також звертаємо вашу увагу, на можливість подання клопотань про розгляд справ без участі сторін.

В апеляційному суді виявили ще два випадки коронавірусу. Як зазначається у повідомленні від пресслужби суду, тут працюють також за звичним графіком.

Просимо відвідувачів суду дотримуватись карантинних обмежень, відвідувати суд тільки у разі нагальної потреби та залишати документи для подачі в канцелярію суду в спеціальній скриньці, яка розташована при вході в приміщення суду. Для того, щоб уникнути затягування судових розглядів кримінальних проваджень,  з метою запобігання захворювання на COVID-19 звертаємо увагу учасників на можливість заявити клопотання про здійснення провадження за їх відсутності відповідно до ст. 406 КПК України. У цьому випадку суд апеляційної інстанції має право ухвалити судове рішення за результатами письмового провадження, – йдеться у дописі.

Читайте також: За добу на COVID-19 захворіли 583 прикарпатці, 9 – померли.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...