Мед Атлант

Медиків Івано-Франківська навчатимуть працювати з батьками, які втратили дитину

Громадська  організація «Опіка Ангела» проведе для медичних працівників серію вебінарів з профілактики вигорання та роботи з горем. Під час вебінарів «Коло турботи» їх навчать проживати перинатальні та неонатальні втрати.

З медиками працюватимуть психологиня Анна Шийчук та засновниця ГО «Опіка Ангела» Наталя Сениця. Вони проведуть три вебінари 5, 12 та 19 грудня. Участь у вебінарах безкоштовна.

Коли думаємо про тих, хто супроводжує вагітність та приймає пологи, в голові завжди картинка щасливих медиків та батьків. Та на жаль, медичним працівникам доводиться зустрічатись з болем в душах пацієнтів, бачити сльози родичів, бути свідком смерті… – говорить засновниця ГО “Опіка Ангела» Наталя Сениця. – «Коло турботи» — це серія онлайн вебінарів, де ми будемо говорити про відновлення після емоційного виснаження, про роботу з батьками, які переживають втрату дитини у вагітності, пологах або за короткий час після них.

Під час вебінарів йтиметься про те, як запобігти професійному вигоранню, як працювати з батьками, які переживають втрату, що сказати сім’ї та рідним, як впоратися з власними емоціями та емоціями пацієнтів.

Учасники вебінарів зможуть замовити інформаційні матеріали для підтримки батьків, які переживають втрату, пройти тест на визначення рівня професійного вигорання та замовити посібник із рекомендаціями по роботі з батьками в горі.

Для реєстрації необхідно заповнити форму на сайті події: https://angelscare.org.ua/healthcare-webinar. Участь у вебінарах безкоштовна.

Більше інформації: Наталя Сениця, 0680681778

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...