Мед Атлант

Взимку кількість викликів на «104» зростає вдвічі

З початку року аварійно-диспетчерська служба «Івано-Франківськгазу» опрацювала 20 тисяч звернень.

Якщо влітку за день надходить до 60 звернень, то зараз – 90. І ця цифра зростає. Як свідчить статистика минулого року, при мінусовій температурі екстрена служба «104» опрацьовує близько 140 викликів на день, повідомляє АТ “Івано-Франківськгаз”.

Головна причина різкого зростання кількості викликів – самовільне встановлення споживачами газових приладів для обігріву приміщень, втручанням в конструкцію системи газопостачання та газових приладів, а також їх неналежний технічний стан.

Щоб вчасно відреагувати на виклик та не допустити надзвичайно ситуації, цілодобово працює 30 бригад «104». Це 384 працівники: майстри, слюсарі, водії та диспетчери. Цього року вони опрацювали 20 тис. викликів і подолали 344 тис. км. Адже щоб доїхати в населений пункт сільської місцевості, бригаді «104» інколи потрібно проїхати десятки кілометрів.
Просимо споживачів, які повідомляють про запах газу у помешканні, правдиво надавати інформацію диспетчеру: чи є вдома хворі. Наша бригада, незалежно від відповіді споживача, обов’язково приїде. Але якщо в помешканні є хворий, після виклику одразу проведе дезінфекцію захисних костюмів та спецавтомобіля з обладнанням, – каже начальник АДС «Івано-Франківськгазу» Сергій Прокопенко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...