Мед Атлант

Активісти «Грибної роти України» готують миколайчики сім’ям ветеранів АТО

На Прикарпатті учасники «Грибної роти України» розпочали передсвяткову акцію «Миколай грибної роти», в межах якої планується продати максимальну кількість сушених карпатських грибів, а кошти спрямувати на подарунки сім’ям ветеранів АТО і добровольцям російсько-української війни.

Як повідомили організатори заходу, таку акцію проводять уже другий рік, пише Аrmyinform.

Ще влітку-восени майже пів сотні грибників-атовців з усієї України назбирали лісових грибів і засушили, – повідомила адміністраторка проєкту Наталія Мельник. – А суть благодійництва у тім, що нині ми хочемо продати якомога більше цих ароматних лісових дарунків, а вторговані кошти передати або на них купити дарунки ветеранам добровольчих батальйонів. Також плануємо передати їм і самі грибочки.

 Одним зі співорганізаторів «Грибної роти» є Юрій Соломченко, більш відомий як найкращий грибний знавець на Прикарпатті.

Я долучився до «грибної роти» ще кілька років тому, – говорить Юрій. – Моя основна роль – показувати грибні місця у Карпатах українським військовикам, а вони вже їх сушать і фасують у фірмові пакунки. За один грибний сезон люди назбирують кількадесят білих грибів та лисичок.

Активісти «Грибної роти України» переконані: лише добрі справи й благі наміри небайдужих зроблять чудовий подарунок нашим ветеранам і добровольцям, котрі боронили та боронять Україну від російського окупанта.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...