Мед Атлант

Готелі й садиби Яремче на свята заброньовані на 90%

У місті Яремче на Івано-Франківщині місця в готелях та садибах на новорічні свята розпродані на 90%.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла начальник відділу туризму та міжнародних зв’язків Яремчанської міської ради Марина Ланіна.

У нас майже завершується бронювання на новорічні свята. На цей період готелі та садиби продані на 90%. На Різдво ще активно триває бронювання, – повідомила Ланіна.

За її словами, ціни на новорічні свята в готелях та садибах Яремче – різні. Наприклад, бронювання котеджу на 4 особи у ці дні становитиме близько 2 тисяч гривень на добу, можна знайти ціну близько 1,5 тисячі гривень для родини. В середньому новорічні свята в місті коштуватимуть в 400-500 гривень з особи на добу.

Сьогодні гості найперше хочуть комфорту і безпеки. Перевагу мають ті зелені садиби, де є кухня і можливість готувати собі, – розповіла представниця міськради.

Вона також зазначила, що не менш активно сьогодні бронюють готелі. Великі туристичні комплекси вже подбали про святкові програми для своїх гостей. У готелях є можливість отримати харчування з урахуванням карантинних заходів. Умови – різні, а тому й ціни різняться. Трохи дешевшими, кажуть, вони будуть для туристів на різдвяні свята, бо найдорожчий сезон у Карпатах – це Новий рік.

Раніше в Яремчанській міській раді повідомили, що готують для туристів святкову ялинку. Про фестивалі та концерти через пандемію коронавірусної інфекції наразі не йдеться.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...