Мед Атлант

Менеджерці філії Суспільного в Івано-Франківську обрали запобіжний захід

У четвер, 03 грудня 2020 року, Івано-Франківський міський суд розглянув клопотання, про застосування запобіжного заходу щодо менеджерки філії ПАТ «НСТУ» Івано-Франківська регіональна дирекція «Карпати», яку обґрунтовано підозрюють в одержанні службовою особою неправомірної вигоди.

Судом було встановлено, що затриману 1 грудня менеджерку філії ПАТ «НСТУ» Івано-Франківська регіональна дирекція «Карпати» підозрюють у вимаганні та отримані від своїх підлеглих неправомірної грошової вигоди.

З матеріалів справи стало відомо, що вказана особа, вимагала від своїх двох підлеглих повернути їй частину нарахованих їм премій, на що потерпілі вимушено змушені були погодитись.

Після того, як 1 грудня підозрювана отримала від своїх підлеглих кошти, у розмірі якому вона вимагала попередньо, її було затримано співробітниками правоохоронних органів.

У судовому засіданні сторона обвинувачення підтвердила наведені вище факти і просила суд застосувати, щодо підозрюваної міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру грошової застави.

Суд вивчивши всі матеріали справи та ознайомившись із наданими доказами ухвалив застосувати щодо підозрюваної міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.Також підтримуючи клопотання сторони обвинувачення Івано-Франківський міський суд призначив їй альтернативну міру запобіжного заходу у вигляді грошової застави у розмірі сто сімдесять п’ять тисяч гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...