Мед Атлант

У Франківську нагородили військових та волонтерів. ФОТОРЕПОРТАЖ

У Івано-Франківській ОДА напередодні двох важливих для України свят – Дня волонтера та Дня Збройних Сил України, ветеранам бойових дій на Сході України та волонтерам вручили близько трьох десятків відзнак, грамот та грошові премії.

Захід розпочали з хвилини мовчання за воїнами і волонтерами, які поклали свої життя на вівтар свободи і незалежності України, пише Арміяінформ.

Вручаючи медалі «За заслуги перед Прикарпаттям», почесні нагрудні знаки «За звитягу», подяки та грамоти від облдержадміністрації й облради, Євген Фербей наголосив:

Насамперед хочу звернутися до волонтерів. Безмежно дякую вам за ту допомогу і працю, яку ви надаєте військовим та бійцям-добровольцям. Дякую за вашу щоденну роботу. А воїнам ЗСУ хочу сказати – ви стали на захист держави, показали своїми діями, що Україна може дати відсіч усім ворогам.

Іванофранківець, ветеран АТО/ООС Іван Данилейко був серед тих, хто отримав нагороди. Чоловік розповів, що пішов служити у 18 років.

Служив я п’ять років. У районі проведення АТО/ООС також побував п‘ять разів, – говорить він. – Важко пригадати всі моменти, які спонукали мене йти служити у такому молодому віці. Але щось туди тягнуло. Після перебування в районі бойових дій я почав більше цінувати різні прості моменти життя, а також поглянув на нашу державу під іншим, більш позитивним кутом.

Представники органів державної влади та місцевого самоврядування побажали здоров’я всім нагородженим. І зауважили, що наразі в Україні армію без волонтерів, а волонтерів без армії окремо вже уявити неможливо.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...