Мед Атлант

Не мав світловідбивних елементів: поліція повідомила деталі ДТП на Коломийщині, де загинув пішохід. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода сталася в Коломийському районі. Автомобіль смертельно травмував чоловіка. За цим фактом розпочато кримінальне провадження і слідчими з’ясовуються всі обставини.

7 грудня в селі Лісна Слобідка 57-річний мешканець району, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», рухаючись автодорогою Н-10 сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига» в напрямку Коломиї, збив чоловіка. Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.
Чоловік переходив проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу з ліва на право відповідно до напрямку руху автомобіля. Також ділянка дороги була неосвітлена.
На одязі потерпілого не було світловідбивних елементів. В результаті автопригоди 59-річний місцевий мешканець від отриманих травм помер на місці аварії.
Керманича автомобіля перевірили на стан сп’яніння – тверезий.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Поліцейські Івано-Франківщини наголошують водіям і пішоходам неухильно дотримуватися правила дорожнього руху. Задля власної безпеки будьте помітними на дорозі у темну пору доби: носіть на одязі світловідбивні елементи чи вмикайте ліхтарик, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, учора у Калуші збили велосипедиста. Чоловік загинув на місці. 

А у Лисці мікроавтобус на смерть збив жінку

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...