Мед Атлант

У Поляниці зловмисник стріляв у киянина з травматичного пістолета

Правоохоронці встановили та затримали нападника, який в селі Поляниця поранив чоловіка, вистріливши у нього з пістолета. За такі дії підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі.

5 грудня о 19:25 у селі Поляниця конфлікт між двома чоловіками завершився тілесними ушкодженнями. На місце події негайно виїхали екіпажі патрульної поліції та медики. Поліцейські з’ясували, що суперечка виникла між нетверезими чоловіками. У результаті 31-річний чоловік витягнув пістолет і здійснив постріл у грудну клітку киянину. Медики надали допомогу 53-річному потерпілому. Його стан задовільний, від госпіталізації чоловік відмовився, інформує пресслужба обласної поліції.

За вказаною адресою прибули слідчо-оперативна група, криміналісти й оперативні працівники.

31-річного мешканця Черкащини поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України. Правоохоронці вилучили пістолет, який схожий на травматичний, і направили на експертизу. Відповідного дозволу на зброю чоловік не мав. 6 грудня йому повідомлено про підозру за вчинення злочину за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Крім того, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

За санкціями статей затриманому загрожує до семи років позбавлення волі. Слідчі з’ясовують всі обставини події, досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...