Мед Атлант

У Надвірній судили винуватця ДТП, у якій померла його дружина

1 грудня Надвірнянський районний суд виніс вирок винуватцю ДТП, у якій загинула жінка. Аварія трапилася 21 жовтня 2018 року опівночі  у Микуличині.

Обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, сів за кермо автомобіля “Volkwagen Passat”. Разом з них їхала дружина.  Рухаючись зі швидкістю, яка значно перевищувала максимально-допустиму у населеному пункті, на повороті чоловік не справився з керуванням і виїхав за межі дороги, де вчинив наїзд на бетонну основу рекламного щита. Після цього автомобіль перекинувся.

Внаслідок аварії жінка померла на місці дорожньо-транспортної аварії.

У суді чоловік у вчиненому щиро розкаявся, вказав, що шкодує про вчинене, прагне виправити ситуацію, просить врахувати, що після смерті потерпілої він залишився єдиним опікуном її старшого сина та їх спільного сина. Просив його суворо не карати.

Суд ухвалив визнати чоловіка винним і призначити покарання чотири роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом строк два роки. Та на підставі ст.75КК України винуватця аварії звільнили  від відбування основного покарання з випробуванням з іспитовим строком 1 рік шість місяців.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...