Мед Атлант

Патрульні вилучили у франківців наркотики та ножі

За вчорашню зміну франківські патрульні виявили три факти незаконного обігу наркотичних речовин.

Така, на вулиці Стуса увагу поліцейських привернув чоловік, що мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, він тримав у руках ніж. При спілкуванні з патрульними чоловік повідомив, що іде вирішувати конфлікт, інформують у пресслужбі патрульної поліції.
Поліцейські провели поверхневу перевірку й виявили у 22-річного чоловіка чотири згортки із невідомою речовиною, схожу на наркотичну.
Другий такий факт патрульні зафіксували на вулиці Надрічній: поліцейські отримали виклик про підозрілих осіб. За вказаною адресою патрульні виявили двох осіб. Під час поверхневої перевірки у одного з них виявили згорток з наркотиками та кинджал.
На вулиці Івасюка патрульні зупинили автомобіль Dacia Logan, за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з 24-річним водієм інспектори помітили в чоловіка наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився. У чоловіка поліцейські виявили згорток з речовиною, ймовірно, наркотичного походження.
Інспектори склали на водія адмінматеріали за частиною 2 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та за статтею 130 (Керування у стані сп’яніння або відмова проходження огляду на стан сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
В усіх випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу, походження наркотиків та зброї з’ясовуватимуть експерти.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...