Мед Атлант

Прикарпатець, що п’яним побив дружину і тещу, заплатить 17 тисяч гривень штрафу

Нещодавно, 3 грудня, на Калущині засудили чоловіка, який побив колишню дружину та тещу.

Як йдеться у матеріалах справи, 21 лютого цього року близько чоловік побачив неподалік Калуського навчально-реабілітаційного центру свою колишню дружину, її маму та сина.

Обвинувачений та жінка почали конфліктувати, чоловік кілька разів вдарив її по голові. Також побив маму, що намагалася його зупинити.

Не подіяло на кривдника і зауваження працівника Калуського НРЦ. Чоловік зайшов до закладу, де продовжував порушувати громадський порядок, зірвав навчальний процес у закладі.

Обвинувачений в судовому засіданні свою вину у вчиненні злочину не визнав. Мовляв, хотів взяти сина, але потерпілі почали забирати дитину від нього, почався конфлікт із тещею. З його слів, вона почала шарпати за одяг, порвала на ньому куртку і, можливо, в цей момент він завдав їй удар кулаком, але дружині тілесних ушкоджень не наносив. А побіг до школи, бо хотів побачити сина. Вважає, що йому не давали бачитися із дитиною, бо він в той період часу зловживав спиртним. Чоловік вважає, що у приміщенні школи особливу зухвалість не проявляв, а тільки викрикнув декілька нецензурних слів (був п’яним), після чого вийшов зі школи, сів у машину та поїхав.

У матеріалах справи також зазначили, що обвинувачений неодноразово вчиняв дрібні хуліганства, керував транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння тощо.

Суд визнав його винним та призначив покарання – 17 000 гривень штрафу.

Читайте також: На Франківщині судили чоловіка, який п’яним побив поліцейського на місці аварії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...