Мед Атлант

У торговому центрі Франківська затримали чоловіка без маски – він шарпав патрульних за форму. ВІДЕО

Учора, 11 грудня, у торговому центрі «Арсен» у Франківську патрульні склали адмінматеріали на чоловіка, що був маски, – той чинив опір.

Патрульні перевіряли дотримання правил карантину в «Арсені» і виявили чоловіка без маски. Його зупинили, повідомили причину звернення і попросили пред’явити документи, розповіли МІСТУ у пресслужбі патрульної поліції.

Чоловік відмовився називати себе, документів біля себе не мав і захотів покинути місце події.

Йому було повідомлено, що його доставлять до Івано-Франківського відділу поліції для встановлення особи та складання протоколу про адміністративне правопорушення. Патрульні попросили чоловіка пройти до службового авто, але чоловік раптово почав чинити фізичний опір, шарпати працівників за форму, зірвав з одного нагрудний реєстратор. З метою зупинення правопорушення, а також забезпечення громадського порядку та недопущення ушкоджень до чоловіка було використано спецзасіб (кайдани) згідно зі статтею 45 закону України про Національну поліцію, – зазначають у патрульній.

Опісля порушника помістили до службового авто та доправили у відділок. Чоловік з Франківська, 1980 року народження. На нього склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, винесли адмінпостанову за частиною 2 статті 44-3 та склали адмінпротокол за статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Під час інциденту ніхто не травмувався.

Відео оприлюднили у Телеграм-каналі “ЧС Івано-Франківськ”. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...