Мед Атлант

5 книг, які читають знаменитості

Пандемія коронавірусу та карантин вивільнили більше часу для читання. Діляться в мережі інстаграм улюбленими книгами і знаменитості. Ми зібрали для вас добірку з того, що читають відомі люди.

Лора Дей «Як правити світом, не встаючи з дивану» від Демі Мур

«Вам пощастило. Ви тримаєте в руках справжній підручник з інтуїції,  написаний ретельно і не нудно. Ви можете вірити в інтуїцію, телепатію тацілительство, а можете бути прагматиком і скептиком – це ваш вибір. Автор зовсім не претендує на те, щоб вас переконати. Просто спробуйте, візьміть все за гру, виконайте нескладні досліди, навіть, буквально, не встаючи з улюбленого дивану.

Результати не змусять себе чекати. Ви зможете зміцнити відносини з близькими, вивести на новий рівень свій бізнес, зробити своє життя зручним і комфортним.

Прикладіть зовсім небагато зусиль в правильно напрямку – і ви отримаєте все, про що коли-небудь мріяли. Почніть знайомство зі своєю могутньою інтуїцією і її можливостями просто зараз», – зазначається в анотації до книги.

Джанель Браун «Гарненькі речі» від Ніколь Кідман

Наразі Ніколь Кідман перебуває в процесі адаптації фільму «Гарненькі речі» Джанель Браун – історії про двох жінок, які походять з абсолютно різних світів, але перетинаються внаслідок шахрайства.

Обидві жінки з душевними травмами. Вони намагаються вижити в найскладнішій грі обману і руйнування в своєму житті.

Кідман також продюсує цей проект зі своєю компанією BlossomFilms. Адаптацією своєї нової книги для телеекранів Браун займається особисто і разом з цим виступає в якості виконавчого продюсера серіалу.

 Гленнон Дойл “Неприручений” від Адель

Співачка Адель розповіла про книгу, яка допомогла їй змінити себе і свої погляди на життя. За словами артистки, книга Гленнон Дойл «Untamed: stopp leasing, start living» («Неприручений: вистачить усім подобатися, починайте жити») зробила на неї величезний вплив.

За словами артистки, книга допоможе «струснути» мозок і змусити душу подати голос.

«Я раніше не замислювалася, що тільки від мене залежать мої радість, свобода і щастя. Хто знав, що наша власна свобода звільняє тих, хто поруч? » – написала Адель в Інстаграм.

Книга вже стала бестселером на Amazon, залишивши позаду за собою спін-офф «Сутінок» – «Сонце опівночі».

Роберт Колкер “Прихована долинна дорога: всередині розуму американської родини” від Опри Вінфрі

Приголомшлива історія американської сім’ї з дванадцятьма дітьми, у шести з яких діагностували шизофренію.

Дон та Мімі Гальвін, здавалося, жили американською мрією. Після Другої світової війни робота Дона привела їх до Колорадо. У ті роки існував усталений сценарій для такої сім’ї, як Галвіни – наполеглива праця та гармонія – і вони докладали всіх зусиль, щоб зіграти свої ролі. Але за лаштунками була інша історія: психологічний зрив, раптове шокуючи насильство. До середини 70-х років шість із десяти хлопців Гальвіна, один за одним, були діагностовані як шизофреніки. Як все це могло статися з однією родиною?

Те, що відбувалося всередині будинку, було настільки надзвичайним, що Галвіни стали однією з перших сімей, яких вивчав Національний інститут психічного здоров’я. Їх історія пропонує тіньову історію науки про шизофренію – від епохи інституціоналізації, лоботомії та шизофреногенної матері до пошуку генетичних маркерів захворювання, завжди на тлі глибоких розбіжностей щодо природи самої хвороби.

Люк Пері “Філософський трактат” від Насті Каменських

А ось українській співачці NK книга допомогла побороти депресію. Артистка зізналася в одному з інтерв’ю, що у певний період життя багато думала про смерть. Подолати кризу їй допомогла книга Люка Пері.

У ній, за словами дівчини, філософи розповідають про своє ставлення до життя та смерті.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...