Мед Атлант

На Верховинщині поліцейські зупинили вантажівки, які незаконно перевозили лісодеревину

На Верховинщині правоохоронці зупинили два вантажні автомобілі, які перевозили хвойну деревину без відповідних документів. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

12 грудня працівники сектору реагування патрульної поліції Верховинського відділення поліції зупинили два транспортних засоби марки «ЗІЛ», ними керували 47-річний та 55-річний мешканці району. Вони перевозили лісодеревину хвойної породи без відповідних документів. Про це інформує пресслужба обласної поліції.

Транспортні засоби з деревиною вилучили та помістили на територію відділення поліції. Слідчими внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють походження вилученої деревини.
“Якщо ви стали свідками незаконної вирубки лісу – повідомляйте на «лінію 102» для негайного реагування на правопорушення”, – просять у поліції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...