Мед Атлант

“Нова пошта” – безпечний простір для клієнтів та співробітників

В час пандемії COVID-19 компанія “Нова пошта” запровадила у своїй роботі чимало нововведень.

Першою нанесла розмітки для дотримання дистанції, а також запровадила правило: 1 оператор – 1 клієнт. Щоб уникнути великого скупчення людей – на “Новій пошті” в час карантинних обмежень з’явилася нова посада Адміністраторів, які обслуговують людей на вулиці, не заходячи до відділення. Клієнт вказує відправлення та сплачує його онлайн через додаток. Наразі це нововведення масштабовано по всій країні – 840 адміністраторів відділень у великих містах. За цей час “Нова пошта” обслужила більше 2 млн клієнтів.

Зокрема, в Івано-Франківську, на 11-ому відділенні “Нової пошти” за межами приміщення адміністратором у такий спосіб у жовтні було опрацьовано близько 20% вантажів.

«Людина працює з телефоном, який має сканер і обслуговує людей на вулиці. Зараз холодно – тому стійка всередині, плюс обслуговує людей без комп’ютера, є переносний принтер, якщо людина самостійно створила накладні. Якщо вона створена – то оператор за 2 секунди сканує штрихкод, маркує і заносить у відділення. Людина не чекає в черзі, менше контактує з іншими. Під час карантинних обмежень – це дуже важливо», – розповідає керівник відділення “Нової пошти” №11 Владислав Хорошун.

Практично у кожному відділенні працює каса експрес-каса. Без допомоги оператора можна відправити чи отримати посилку. Дбаючи про безпеку своїх клієнтів на “Новій пошті” збільшилась кількість безконтактних послуг: створення накладних у мобільному додатку та безконтактна кур’єрська доставка. Також з’явилися зони самообслуговування.

Станіслав Гордий – постійний клієнт “Нової пошти” каже, що послугами цієї компанії користується більше 5 років, адже йому важлива оперативність та якість обслуговування персоналу. Втім, відколи з’явилася зона самообслуговування, чоловік все частіше відправляє або отримує посилки самостійно, без допомоги оператора.

«Користуюся, бо не потрібно чекати в черзі. Окрім того, система налаштована просто і навіть люди похилого віку справляться з цією функцією», – каже Станіслав.

Ще одна безконтактна послуга “Нової пошти” – встановлення поштоматів біля продуктових магазинів. В Івано-Франківську наразі працює 2 таких: на Миколайчука біля 8 відділення, і на Сорохтея – біля 13-ого.

«Поштомат – це автоматизований поштовий термінал самообслуговування призначений тільки для видачі відправлень без працівників “Нової пошти”. Максимальна вага поштомата – 30 кілограмів з урахування упаковки, а найбільша допустила сторона – 58 сантиметрів. Вони переважно стоять на дворі, може отримати в будь-який час посилку, навіть, якщо не працює відділення», – каже працівниця “Нової пошти” Марія Побуда.

Велику увагу у відділеннях “Нової пошти” приділяють дотриманню санітарних та протиепідемічних норм. Співробітники працюють у захисних масках та рукавичках, кожні 2 години відбувається вологе прибирання приміщення та дезінфекція всіх поверхонь, обробляються навіть ручки після кожного використання, а також у клієнтській зоні обов’язково розміщено антисептики.

Ще одна важлива річ у роботі “Нової пошти” – оператори та клієнти частіше стали користуватися безконтактною оплатою через термінали. Улюбленим сервісом багатьох клієнтів залишається доставка додому. Неодноразово переконалися: “Нова пошта” – завжди швидко та надійно.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...