Мед Атлант

У Надвірні презентували серіал про ветеранів-підприємців. ФОТО

У Надвірні презентували другий сезон документального серіалу про ветеранів-підприємців.

«Крутий заміс 2» – документальний серіал про ветеранів російсько-української війни, які після повернення з фронту відкрили свій власний бізнес та змогли себе реалізувати. Автор ідеї та продюсер Сергій Малярчук, режисер Костянтин Кляцкін, оператор-постановник та режисер монтажу Павло Липа.
Кожна серія проекту – окрема розповідь про героя, його щирі емоції, особливості й виклики цивільного життя, спогади про війну та, звісно, різні курйозні гумористичні фронтові історії. Головна ідея – показати шлях до успіху, мотивацію, розвиток ветеранського підприємництва, тобто все, як є насправді.
Немає опису світлини.
Для надвірнянців представили дві серії, де в одному із сюжетів показана історія нашого земляка, «Мастака» Андрія Лисканюка та його побратимів Романа Янка («Папа Карло») та Андрія Спірова («Спірік»). Хлопці після повернення з війни зуміли реалізувати себе та відкрити власний бізнес. Зокрема, Андрій зумів відкрити власну майстерню з виробництва дерев’яного посуду, іграшок, товарів для кухні та авторських виробів з деревини. Роман Янко налагодив виробництво дерев’яної пелети, а Андрій Спіров став громадським діячем ветеранського осередку. Хлопці за допомогою підтримки своїх близьких та рідних зуміли стати справжніми професіоналами своєї справи та налагодити власну справу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...