Мед Атлант

У садочку “Барвінок” на Набережній відкрили ще одну групу

У садочку №26 «Барвінок», що на Набережній вулиці ім. Василя Стефаника, 32А, відкрили новостворену групу для дошкільнят. Довгоочікуване відкриття затрималося через карантин, але сьогодні нова група «Вишенька» гостинно запрошує дітей.  

Директорка «Барвінка» Світлана Гребенюк каже, що нова група уже повністю оснащена меблями, м’яким інвентарем, ігровими осередками, тому діти дуже очікували цього відкриття, інформує пресслужба міського голови.

Загальна потужність садочка – 11 груп: 1 група для дітей раннього віку і 10 – для дошкільнят.

Ігор Максимчук, директор Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, говорить, що цей напрям один з пріоритетних у роботі міста. Адже якщо у 2015 році позашкільною освітою у Франківську було охоплено 75%, то сьогодні ця цифра становить уже 97% дітей.

«Дітям у садочку весело, вони можуть гратися і лишати свою енергію тут. І батьки також долучалися до облаштування садка, щоб дітям було комфортно та весело у нових обставинах», – ділиться враженнями матір Іванна Вівчар.

Каже, дитина з першого дня перебування почувалася тут вільно і спокійно. І навіть їсть ті страви, які не хотіла їсти вдома.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...