Мед Атлант

Від коронавірусу померли двоє калушан віком 88 і 45 років

Станом на вівторок, 15 грудня, від коронавірусної хвороби на Калущині померло вже 115 людей. Дві смерті додалися за 14 грудня. Причому двоє людей померли раніше, а результати їхніх ПЛР-тестів, які підтвердили COVID-19, медики отримали лише цього дня.

Так, 9 грудня у Калуській ЦРЛ помер 88-річний чоловік з Калуша. Його було госпіталізовано у пульмонологічне відділення Калуської ЦРЛ  напередодні, 8 грудня, інформують “Вікна”.

12 грудня в Калуській ЦРЛ помер 45-річний чоловік, теж мешканець Калуша. У стаціонарі він лікувався з 1 грудня: спочатку — в пульмонологічному відділенні, а з 10 грудня — у відділенні інтенсивної терапії.

Зі 115-ти померлих від коронавірусу на Калущині — 64 чоловіки і 51 жінка. 77 померлих — мешканці міста Калуша, 38 — із сіл Калуського району.

Один померлий від коронавірусу на Калущині — віком до 40 років, восьмеро —  віком 40-50 років, сімнадцять — 50-60 років, решту 89 — старші за 60 років. Семеро хворих померли в квітні, один — у травні, двоє — в червні, п’ятеро — в липні, вісімнадцять — у серпні, двадцять — у вересні, шістнадцять — у жовтні, тридцять шість — у листопаді і вже є десять смертей у грудні.

Станом на 15 грудня в Калуській ЦРЛ є 83 хворих з пневмонією. У районній лікарні — 10 пацієнтів із пневмонією.

Читайте також: У листопаді Калущина пройшла пік захворюваності на COVID-19.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...