Мед Атлант

Водію вантажівки, що спричинив аварію з потерпілою на Тисмениччині, присудили 40 тисяч гривень штрафу

10 грудня Тисменицький суд виніс вирок водієві, що спричинив дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими.

Як йдеться у матеріалах справи, 20 серпня 2018 року близько 8 години 55 хвилин обвинувачений на фурі “DАFХF105.460” між селами Старий Лисець та Драгомирчани Тисменицького району перед початком виїзду із другорядної дороги на головну повертав ліворуч та виїхав на праву смугу руху. Там рухався “ВАЗ 210990”, у машині було двоє людей.

Обвинувачений не дав дорогу ВАЗу, легковик з’їхав у кювет. Пасажирка травмувалася, у неї були розвив селезінки, закрита тупа травма поперекового відділу хребта, травма тазу.

В судовому засіданні підсудний свою вину визнав повністю, в скоєному щиро розкаявся, чоловік дуже шкодував за наслідками скоєного.

Унаслідок аварії та постійних переживань значно погіршився стан його здоров’я. Заподіяні потерпілій злочином матеріальні та моральні збитки відшкодував в повному обсязі у добровільному порядку. На засіданні просив суд суворо його не карати.

Суд визнав чоловіка винним і призначив покарання – 40 800 гривень штрафу з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на один рік.

Читайте також: Франківець, що збував фальсифікований алкоголь та цигарки, заплатить 85 тисяч гривень штрафу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...