Мед Атлант

На Верховинщині поліцейські затримали чоловіка, який втретє викрав автомобіль

Поліцейські Івано-Франківщини оперативно розшукали та затримали чоловіка, який незаконно заволодів транспортним засобом повторно. Зловмиснику загрожує позбавлення волі до восьми років. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

 Днями до поліцейських Верховинщини надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем у селі Яблуниця. На місце події негайно виїхали правоохоронці, з’ясували, що автомобіль Volkswagen Golf викрадено в обідню пору з присадибної ділянки 22-річного потерпілого та знайдено неподалік місця вчинення злочину – з пошкодженнями.
Зображення може містити: дерево, автомобіль, надворі та природа
Поліцейські опитали очевидців і “за гарячими слідами” встановили, що до злочину причетний 24-річний мешканець району. Останній проник до будинку потерпілого, викрав ключі від транспортного засобу і незаконно заволодів й автомобілем. Дорогою зловмисник пошкодив колесо, тому автомобіль покинув, а сам утік.
Зображення може містити: автомобіль та надворі
Поліцейські впродовж години розшукали зловмисника у сусідньому селі на АЗС – він був напідпитку. Його затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру за вчинення злочину за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).
Чоловік раніше уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів, у жовтні цього року вийшов з місць позбавлення волі. Тепер йому загрожує до восьми років тюрми. Досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...