Мед Атлант

Поліція розслідує аварії, де постраждали дев’ятеро прикарпатців. Один із винуватців був “під кайфом”. ФОТО

Дві аварії, у яких постраждали люди, сталися на Калущині. В одній із них винуватець ДТП керував транспортним засобом у наркотичному сп’янінні. Поліцейські розпочали кримінальне провадження і з`ясовують всі обставини.

19 грудня о 14:00 надійшло повідомлення на лінію «102» про ДТП у Калуші. Правоохоронцями встановлено, що 31-річний водій автомобіля Volkswagen Passat не вибрав безпечної швидкості і, виконуючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху. У результаті транспортний засіб здійснив зіткнення з рейсовим автобусом Mercedes-Benz, останнім керував 44-річний мешканець Калущини. Через ДТП постраждали четверо пасажирів автобуса, мешканці Івано-Франківщини: дві 19-річні дівчини, 40-річна жінка та 15-річний хлопець, інформують у пресслужбі патрульної поліції.
Поліцейські відвезли водія у медзаклад для перевірки на стан сп`яніння. Як з’ясувалося, мешканець Калуша керував автівкою у стані наркотичного сп`яніння. Потерпілих госпіталізовано до лікарні.
20 грудня в обідню сталася аварія у селі Негівці, що у Калуському районі. Там водій автомобіля Honda не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з транспортним засобом Ford Mondeo. Внаслідок ДТП травмувався водій Honda і троє пасажирів цієї автівки. Йдеться про мешканців Прикарпаття – 63-річного водія, 58-річну і 63-річну пасажирок і 72-річного чоловіка-пасажира. Крім того, отримала тілесні ушкодження через аварію 33-річна пасажирка Ford Mondeo, мешканка Калуша. 36-річний водій останнього автомобіля, мешканець Калуша, тверезий, а в травмованого водія Honda взято кров для визначення стану сп’яніння.
Слідчі за фактом аварій з потерпілими розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 ККУ. Триває досудове розслідування, транспортні засоби вилучені.
Поліцейські Івано-Франківщини звертаються до водіїв транспортних засобів щодо дотримання правил дорожнього руху, адже саме це може врятувати життя як ваше, так і ваших пасажирів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...