Мед Атлант

Прикарпатські спортсмени вибороли медалі на чемпіонаті Європи з таеквон-до

Прикарпатські спортсмени вибороли призові місця на віртуальному європейському чемпіонаті з таеквон-до І.Т.Ф.

Змагання відбулися 20 грудня. Про це повідомляють на сайті Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквон-до І.Т.Ф.

Змагання організувала Міжнародна федерація таеквон-до. Участь у поєдинках взяли приблизно 400 спортсменів з 14 країн Європи. Україну представили 29 таеквондистів з Києва, Дніпра та Івано-Франківська. Івано-Франківський обласний осередок на турнірі представили вісім спортсменів. Змагання проводилися в режимі онлайн.

У деяких категоріях було від 35 до 45 учасників. Четверо прикарпатських спортсменів зазнали поразок та не зайняли призових місць.

Серед призерів змагань – Софія Мовчан. Дівчина посіла третє місце, змагалася у віковій категорії 12-13 років серед дівчат, володарок синіх та червоних поясів. З мінімальним рахунком 2:1 прикарпатка поступилася спортсменці з Польщі у поєдинку за вихід у фінал.

Прикарпатські спортсмени вибороли медалі на чемпіонаті Європи з таеквондо

Друге місце зайняла Софія Кліщ. Вона змагалася у віковій категорії 10-11 років серед дівчат. У фіналі з рахунком 2:1 вона програла спортсменці з Києва.

Прикарпатські спортсмени вибороли медалі на чемпіонаті Європи з таеквондо

Також друге місце посів Олександр Микицей у віковій категорії 14-17 років. Він змагався серед юніорів, які є володарями чорних поясів І дан.

Прикарпатські спортсмени вибороли медалі на чемпіонаті Європи з таеквондо

Також у змаганнях взяв участь голова Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквон-до І.Т.Ф. Андрій Данищук та зайняв перше місце у категоріях 18-35 років серед чоловіків володарів чорних поясів IV дану.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...