Мед Атлант

Чому у школі так часто виникають проблеми з англійською мовою? Як їх допоможе вирішити репетитор?

Англійська уже давно визнана мовою міжнародного спілкування. Наразі за кількістю користувачів ця мова посідає перше місце у світовому рейтингу. Нею спілкуються понад 1 мільярд осіб. Це мова торгівлі та бізнесу, міжнародної політики та дипломатії, науки і техніки, освіти та культури. Близько 90% світових угод укладаються англійською мовою.

Одна з офіційних мов ООН та інших міжнародних організацій, англійська мова масово вивчається в українських школах та закладах вищої освіти. За її допомогою відбувається навчання та освоєння новітніх технологій. Політика більшості українських компаній націлена на освоєння міжнародного ринку або співробітництво з іноземними партнерами. Тож практично будь-якому спеціалісту знадобляться хороші англомовні навички.

Володіння англійською відкриває нові можливості для навчання чи стажування за кордоном, кар’єрного зростання, подорожей, саморозвитку.

Чому дітям важко вчити англійську у школі? З якими проблемами стикаються учні на уроках?

Незважаючи на те що іноземну починають вивчати з першого класу, рівень знань більшості школярів залишає бажати кращого. Головна причина – відсутність індивідуального підходу в навчанні. Учитель зазвичай орієнтується на більшість класу і не враховує потреби окремих учнів, що відстають. Пропустивши декілька уроків, дитина погано орієнтується у матеріалі, боїться зайвий раз перепитувати та невпевнена у допомозі вчителя. З часом охота до навчання згасає, адже більшість тем стають незрозумілими.

Готуючись до уроку чи контрольної, дитина зіштовхується з багатьма труднощами. Часто для повторення теми не вистачає елементарного пояснення педагога. У школі дитина може оцінювати свої успіхи на фоні інших. Зрозумівши, що предмет їй вдається гірше, втратити віру у свої можливості та недостатньо старатися. Поки не пізно, потрібно відновити охоту до навчання. У цьому батькам допоможуть професійні репетитори. Івано-Франківськ має чимало дипломованих приватних педагогів.

Без допомоги репетитора учень відчуває труднощі у:

  • володінні певним словниковим запасом;
  • запам’ятовуванні нових слів та фраз;
  • розумінні та застосуванні граматичних правил;
  • використанні часів та інших граматичних форм;
  • вимові та сприйнятті живого мовлення на слух

 

Як проводять заняття репетитори з англійської у м. Івано-Франківськ? Чому приватний педагог ефективніший, ніж шкільний учитель?

Під час приватних уроків дитина отримує свободу вираження свого розумового потенціалу: може ставити необмежену кількість запитань, цікавитися різноманітними фактами, пропонувати варіанти завдань. Педагог також коригує навчальну програму залежно від потреб учня чи побажання батьків. Предмет можна вивчати поглиблено, затриматись на цікавій або складній темі, орієнтуватись на вимоги конкретного вузу чи майбутньої професії. Репетитор англійської мови у м. Івано-Франківськ допоможе підготуватися до ЗНО, міжнародного екзамену, олімпіади чи конкурсу, освоїти університетські програми тощо.

Майстерність хорошого викладача полягає у вмінні знаходити підхід до будь-якої дитини. Приватний педагог уміє зацікавити школяра та мотивувати його до самостійної роботи. Заняття з молодшими учнями можуть відбуватися у форматі гри. Уроки зі старшими включають нетипові, але практично цінні завдання. При цьому робота з усіма віковими категоріями включає говоріння, письмо, читання та аудіювання.

Навчаючись з репетитором, дитина швидше та ефективніше пізнає матеріал. Адже її потреби і труднощі постійно знаходяться в полі уваги педагога. Важливими перевагами індивідуального навчання є:

  • постійний педагогічний контроль;
  • професійні рекомендації щодо навчальних матеріалів;
  • можливість негайно виправляти помилки та закріплювати знання;
  • ефективні способи вивчення лексики;
  • розвиток усного мовлення

Чому вашій дитині потрібен репетитор англійської мови?

Якісне навчання з раннього віку закладає хорошу базу знань для подальшої освіти. Дитина знайомиться з основними словами, фразами і вже автоматично може будувати прості речення. У дитинстві формуються навички читання та сприйняття мови на слух, а також ситуативного мовлення.

Значення англійської у сьогоднішньому світу величезне. Батькам необхідно простежити, аби дитина вчасно отримала необхідні знання. Не спішіть засуджувати її за погані оцінки. Краще пошукайте хорошого репетитора. Педагог допоможе вам та дитині:

  • визначитися з метою підготовки;
  • дібрати відповідну навчальну програму та формат завдань;
  • визначити слабкі місця та швидко усунути їх;
  • покращити знання та отримати життєво важливі навички;
  • цілеспрямовано розвиватися

 

Статтю написала репетитор та учитель англійської Емілія Е.

Обирай анкету репетитора по фото і відгукам: https://buki.com.ua/

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...