Мед Атлант

Горіли будинки та автомобіль: наслідки пожеж на Франківщині за минулу добу

Минулої доби рятувальники ліквідували 5 пожеж.

Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так, 23 грудня о 14:10 в Надвірній на вулиці Хмельницького  виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем знищено витяжку, закопчено стіни в приміщенні кухні. Завдяки оперативним діям вогнеборців на пожежі було врятовано житловий будинок. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем зі сторони власника будинку.

О 16:48 в місті Івано-Франківськ на вулиці Коновальця виникла пожежа легкового автомобіля. Вогнем було пошкоджено моторний відсік автомобіля. На пожежі рятувальникам вдалося зберегти автомобіль. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:21 в селі Завій Калуського району виникла пожежа на 2-му поверсі двоповерхової будівлі новобудови житлового будинку. Вогнем пошкоджено підлогу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:24 в місті Калуш на вулиці Дзвонарській виникла пожежа сажі та обшивки димохідної труби котла на твердому паливі спортивно-оздоровчого комплексу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 01:25 в селі Яблуниця Яремчанської міської ради виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем знищено житловий будинок. Рятувальникам вдалося запобігти знищенню господарської будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...