Мед Атлант

У Косові нагородили переможців фестивалю дитячої творчості

Упродовж жовтня-листопада на Косівщині тривав районний конкурс-фестиваль дитячої творчості «Таланти позашкілля». Цей відкритий мистецький захід проводився дистанційно за ініціативи сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації і районного центру дитячої творчості.

Учасниками конкурсу-фестивалю стали вихованці Косівського районного центру дитячої творчості, Яблунівського центру дитячої творчості і Рожнівського центру дозвілля дітей та юнацтва віком від 6 до 17 років.

Конкурс проводиться за темою «Карпатських гір торкнулася душа… яке це диво Божої природи» у номінаціях «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво», «Вокальне мистецтво», «Художнє та авторське виконання», «Театральне мистецтво».

Загалом у дистанційному конкурсі-фестивалі взяли участь 72 учасники.

Проведення конкурсу-фестивалю передбачало визначення переможців у кожній номінації – у молодшій (6-9 років), середній (10-13 років) і старшій (14-17 років) вікових категоріях.

24 грудня у залі засідань Косівської районної ради відбулося нагородження переможців та призерів районного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Таланти позашкілля» з дотриманням карантинних вимог.

За свої старання діти отримали у винагороду грамоти та пам’ятні подарунки за сприяння сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...