Мед Атлант

Поліцейські розслідують аварії, де постраждали троє прикарпатців

Аварії з потерпілими сталися у Косівському, Тисменицькому і Надвірнянському районах. Травмувалися троє осіб, їх госпіталізовано. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальні провадження і з’ясовують всі обставини.

28 грудня о 18:40 сталася аварія в селі Черганівка, що у Косівському районі. 21-річний водій Mercedes Vito не обрав безпечної швидкості і допустив зіткнення з транспортним засобом Opel Combo, яким керував 68-річний водій. Останній автомобіль відкинуло на узбіччя, де він врізався у металеву огорожу. Двоє водіїв – місцеві мешканці. У ДТП травмувався водій Opel Combo – його непритомним  доставлено у медзаклад.
Водій Mercedes Vito не травмувався, тверезий. Про це інформує пресслужба обласної поліції.
О 21:00 у селі Майдан, у Тисменицькому районі, автомобіль BMW з’їхав у кювет і перекинувся. 20-річний водій, мешканець Рожнятівщини, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням і вчинив ДТП. Внаслідок аварії травмувався 21-річний пасажир, мешканець Рожнятівщини. Його доставлено у медзаклад. Водія правоохоронці перевірили на стан сп’яніння – тверезий.
Того ж дня о 21:15 сталася аварія у селищі Делятин у Надвірнянському районі. Там 27-річний водій Peugeot вчинив наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину зліва направо у напрямку руху автомобіля та у невстановленому місці. 51-річного пішохода, мешканця району, госпіталізовано у медзаклад. Водій – тверезий.
За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Поліцейські Івано-Франківщини наголошують водіям і пішоходам на дотриманні ПДР, адже йдеться життя і здоров’я як ваше, так і близьких.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...