Мед Атлант

На Верховинщині урочисто відкрили дитячий садочок

30 грудня, у рамках реалізації Національної президентської програми «Велике будівництво» у селі Верхній Ясенів відкрили дитячий садочок «Гуцулятко».

З цієї нагоди на урочистості завітали голова районної державної адміністрації Василь Бровчук, перший заступник голови районної державної адміністрації Світлана Уршеджук, депутат обласної ради Сергій Басараб, селищний голова Верховинської ОТГ Василь Мицканюк, голова районної ради Юрій Філипчук, актив села Верхній Ясенів, дошкільнята закладу.
З вітальним словом до присутніх звернувся голова району Бровчук Василь Петрович. Насамперед посадовець привітав всіх з прийдешнім новим роком та Різдвяними святами, подякував за велику підтримку обласній державній адміністрації, народним та обласним депутатам і наголосив, що цей довгоочікуваний дитячий дошкільний заклад громада села отримала завдяки реалізації Національної президентської програми «Велике будівництво», державній підтримці та плідній праці обласної влади, яка не була осторонь, а всебічно сприяла і допомагала щоб наймолодші дітки мали комфортні умови для навчання.
Цей проект вдалося реалізувати в цьому році. Садочок стане окрасою села, оскільки буде приносити радість для наших найменших жителів району, про яких ми турбуємось найбільше. І надання якісних послуг у гарному закладі – це пріоритетні завдання, які ми ставимо собі за мету, – сказав Василь Петрович.
Після перерізання стрічки, приміщення дитячого садка освятили священнослужителі села. На звершення діти підготували та подарували прекрасний та захоплюючий концертний виступ.
Дитячий садок «Гуцулятко» найближчим часом зможуть відвідувати 40 дітей, він розрахований на дві групи.
Ця довгоочікувана подія стала незабутнім святом та передноворічним подарунком, як для діток так і для дорослих. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані діти та батьки, почесні гості і подарунки- все говорило про те, наскільки важливе відкриття дитячого садка для наших жителів.
Довідкова інформація:
кошторисна вартість об’єкту на початок будівництва становила 13744,542 тис.грн.
Станом на 1.01.2020 року вартість будівельних робіт по об”єкту «Дитячий садок на 40 місць» становив 4153249,61 гривень.
Для завершення будівництва дитячого садка було освоєно кошти 13 125082 грн, зокрема: ДФРР – 11802507 грн., Місцевий бюджет – 1322575 грн.
Будівельні роботи на даному об’єкті проводились УКБ області, ПМП «Оріон». Завершальні будівельні роботи проводила будівельно -інвестиційна компанія «Західспецбуд».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...