Мед Атлант

Вогнеборці ліквідовували 9 пожеж на Прикарпатті

Минулої доби рятувальники Івано-Франківської області ліквідували 9 пожеж.

30 грудня о 12:23 в селі Ганьківці Снятинського району виникла пожежа речей домашнього вжитку в кімнаті літньої кухні. На пожежі отримав термічні опіки власник. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:50 в селі Хриплин Івано-Франківської міської ради виникла пожежа сміття та чагарників на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:11 в селі Конюшки Рогатинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:34 в місті Коломия на вулиці Довбуша виникла пожежа моторного відсіку легкового автомобіля ВАЗ. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

О 19:56 в місті Івано-Франківськ на вулиці Млинарській виникла пожежа сміття в контейнері на відкритій території наркологічного центру. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:01 в місті Калуш на вулиці Б. Хмельницького виникла пожежа сміття в контейнері. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:28 в місті Городенка на вулиці Спартака виникла пожежа меблів в кімнаті літньої кухні. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електровитяжки.

31 грудня о 00:36 в місті Калуш на вулиці Коновальця виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюється.

О 05:24 в селищі міського типу Ланчин Надвірнянського району виникла пожежа гаражу. Вогнем знищено автомобіль «Nissan», що знаходився всередині будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...