Мед Атлант

На Франківщині п’яний водій на смерть збив неповнолітнього і втік

Поліцейські розшукали водія, який збив на смерть неповнолітнього пішохода і втік.

У селі Саджавка Надвірнянського району сталася ДТП. На одній із вулиць водій на невідомому автомобілі збив неповнолітнього пішохода та втік з місця пригоди. Поліцейські оперативно розшукали автівку, встановили та затримали водія. Про це інформує пресслужба обласної поліції.

Поліцейські з’ясували, що вчора, 31 грудня, близько 19 години хлопець рухався краєм проїзної частини дороги. Раптом 15-річного юнака збив автомобіль, водій якого, не зупиняючись, поїхав далі. Пішохід від отриманих травм загинув в кареті швидкої медичної допомоги.

Під час проведених пошукових заходів поліцейським через декілька годин вдалося розшукали автомобіль та місце перебування порушника. Ним виявився 34 – річний мешканець села Ланчин.

Автомобіль «Мерседес Спрінтер», який за даними слідства вчинив ДТП, знайшли в полі в Коломийському районі. Автівка була із характерними пошкодженнями. А сам водій пересів в інший транспортний засіб.

Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, пройшов освідчення в лікувальному закладі. Результати будуть згодом. Слідчі затримали порушника у порядку ст. 208 КПК України за вчинення злочину згідно з ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру чоловіку. Триває слідство.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...