Мед Атлант

Від коронавірусу померла старша медсестра Обласної клінічної лікарні

Померла старша медсестра Обласної клінічної лікарні Марія Равлюк.

Про сумну звістку повідомили на сторінці медзакладу у фейсбуку.
“Сьогодні коронавірусна хвороба перемогла знову. Старша медична сестра відділення нефрології Марія Равлюк тиждень тому була госпіталізована з агресивною пневмонією”, – зазначають у дописі.
Після тижневого лікування її перевели у відділення реанімації, проте врятувати жінку не вдалося навіть попри те, що не було жодної супутньої патології.
“Завжди усміхнена і привітна, дуже відповідальна та виконавча, взірець для усіх нас, — згадує медсестру заступниця медичного директора з медсестринства Наталія Ружило. — На ній тримався весь колектив відділення нефрології з часу його заснування у 1985 році. Важко сприймати цю втрату…”.
“Вона була дуже розумною та чуйною, в усьому тримала порядок і дисципліну, — говорить колега медсестри Мар’яна Лесів. — Завдяки її зусиллям наше відділення було зразковим, а за порадами до нашої старшої приходили чи не з усієї лікарні”.
Мар’яна Лесів пригадує жартівливу вдачу Марії Равлюк та її неабиякий естетичний смак. “Наша старша дуже любила прикраси і ми часто помічали у неї новеньке намисто або сережки, які вона мріяла передати своїм невісткам або онучкам…”.
Марія Равлюк відійшла у вічність на 60-му році життя.
Похорон відбудеться 2 січня о 12 годині у селі Липівка Тисменицького району.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...