Мед Атлант

З 1 січня зросла вартість біометричних паспортів

З 1 січня в Україні зросте загальна вартість оформлення паспорта у формі картки, паспорта для виїзду за кордон та посвідок на тимчасове і постійне проживання.

З 1 січня 2021 року Державне підприємство “Поліграфічний комбінат “Україна” змінює вартість бланків біометричних документів.У зв’язку з цим несуттєво зросте загальна вартість оформлення паспорта громадянина України у формі картки, паспорта громадянина України для виїзду за кордон та посвідок на тимчасове і постійне проживання, — йдеться в повідомленні на сайті Державної міграційної служби.

Зокрема, вартість паспорта громадянина України у формі картки зросте з 345 грн до 363 грн (оформлення до 20 робочих днів) і з 471 грн до 489 грн (до 10 робочих днів).

Паспорт громадянина України для виїзду за кордон обійдеться у 694 грн за умови оформлення документа до 20 робочих днів (нині 682 грн), або у 1046 до — 7 робочих днів (нині 1034 грн).

Вартість посвідки на тимчасове проживання зросте з 891 грн до 915 грн, а посвідки на постійне проживання з 728 грн до 752 грн.

Громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які здійснили оплату адміністративних послуг та подали заяви для оформлення документів до 31 грудня 2020 грудня, отримають документи за старою ціною.

Ті ж особи, які здійснили оплату адміністративних послуг до 31 грудня 2020 року, але заяву для оформлення документів ще не подавали, матимуть можливість здійснити доплату за тарифами, що діятимуть на момент подачі відповідних заяв.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...